Sala de Prensa

Segell distintiu per reconèixer la qualitat i el valor de l’activitat artesana

16/03/2021 ARTEME , PIME Menorca El Consell Insular, a petició d’ARTEME, ha elaborat un segell distintiu d’artesania per distingir i reconèixer la qualitat i el valor afegit de l’activitat artesana.

El Consell Insular, a petició d’ARTEME, ha elaborat un segell distintiu d’artesania per distingir i reconèixer la qualitat i el valor afegit de l’activitat artesana. Es tracta d’una peça gràfica, ideada i validada per la Comissió Insular Assessora d’Artesania del Consell Insular de Menorca, i que pretén promocionar un sector fonamental per a l’economia menorquina, capaç de mantenir l’essència del valor tradicional així com incorporar tot allò que aporta la contemporaneïtat.

Cada categoria acreditada o cartes d’artesania (artesà/ana; mestre artesà/ana; document de qualificació professional) disposa d’un color i disseny diferent i consta de les següents especificacions: família artesanal, nom de l’ofici i número d’inscripció. Per això, el distintiu és individual i intransferible, i la persona/empresa interessada podrà fer-ne l’ús comercial que consideri més oportú.

El Servei d’Artesania ha habilitat un tràmit específic, de forma gratuïta, dirigit als artesans i artesanes i les empreses d’artesania acreditades a través del qual podran sol·licitar els seus segells gràfics. Aquests, s’entregaran en format imatge (jpg) i amb el número d’inscripció que consta en el Registre d’Artesans de les Illes Balears de forma totalment personalitzada.

ENLACES:
Compartir:
Archivo de noticias
Top