Sala de Prensa

Gran èxit del curs organitzat per l'Associació Professional de Perruqueria de Menorca

15/09/2010

Els passats dies 13 i 14 de setembre el departament de formació de PIME Menorca i l’Associació Professional de Perruqueria de Menorca van organitzar un Curs de Noves Tècniques de Perruqueria dirigit als professional del sector de l’illa. Varen participar un total de 16 professionals, destacant ells mateixos la importància de la formació i els coneixements adquirits així com la idoneïtat d’aquestes actuacions.

La persona encarregada d’impartir el curs va ser el Sr. Angel Diez, professional del sector amb mes de 20 anys d’experiència, format en diferents ciutats del mon amb firmes de gran prestigi com Vidal Sassoon, Patrick Cameron, Tony&Guy, i Llongueras, entre d’altres.

Actualment treballa com a freelance realitzant seminaris per diferents marques del grup P&G (Wella, S.P., Clayrol) i com a director de formació del Grup Sanjam a Portugal.

Aquest seminari ha estat creat per a perruquers que volen innovar, oferir als seus clients més que un tall de cabell o un color, volen profunditzar en l’estilisme general de la persona. En el curs es va presentar  “Cabell, maquillatge i vestuari” tot inclòs.

Als alumnes es varen donar les pautes perquè puguin aconsellar al seu client en funció de les seves necessitats de cada moment. Els assistent varen poder crear amb les models des d’una imatge del més funcional a d’altres del més avantguardistes.

Habitualment l’Associació organitza cursos de tendències de moda centrats en talls i  color, però en aquesta ocasió va ser un curs molt més ampli, que va resultar de gran interès i satisfacció per tots els assistents.

Concretament el curs es va dividir en dues parts, el primer dia dedicat a la teoria i la presentació de treballs per part del professor.

El segon dia, els propis alumnes varen poder experimentar amb les seves models, creant diferents imatges de forma ràpida i fàcil segons la demanda del moment.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top