Sala de Prensa

Campanya “Compra a Maó, feim ciutat. Rasca i guanya!”

19/02/2021 Asoc. Comerciantes Maó , ASCOME , Asoc. Cafet. Bares y Rest. , PIME Menorca La iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Maó i MÔ COMERCIAL, i compta amb el suport d’ASCOME.

La campanya “Compra a Maó, feim ciutat. Rasca i guanya!”, que organitzen l’Ajuntament de Maó i l’Associació MÔ COMERCIAL, juntament amb el suport d’ASCOME, amb l’objectiu d’ajudar a dinamitzar el comerç i donar suport als establiments locals, es durà  a terma del 1 al 31 de març.

Mitjançant aquesta campanya, la clientela dels establiments que participin en aquesta iniciativa obtindrà un rasca i guanya per qualsevol compra amb un valor mínim de 5 euros.

Per cada compra d'un valor mínim de 5 € realitzada als comerços adherits, el o la comerciant responsable donarà una targeta rasca. Hi haurà targetes amb diferents premis: descomptes als establiments participants en la campanya, per un valor de 5, 10, 20, 50 i 100 €, vales per restaurantes valorats en 40€ i regals promocionals. A més, amb els rasques sense premi es podrà participar al sorteig d'un Gran Premi, valorat en més de 500 € en regals, aportats pels comerços adherits. El sorteig es realitzarà una vegada finalitzada la campanya; per poder participar-hi, s’haurà de dipositar el rasca sense premi (afegint-hi nom i telèfon) a una de les urnes habilitades a cada comerç.

Pot consulta les bases, i en cas de ser un restaurant o establiment comercial realizar la inscripció aquí.

Compartir:
Archivo de noticias
Top