Sala de Prensa

Els artesans es reuneixen amb el Conseller d’Economia

29/11/2019 Les empreses d’artesania de Menorca sol·liciten el recolzament del Consell Insular de Menorca per dur a terme noves iniciatives.

Directius de l’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca, ARTEME, es varen reunir amb el Conseller d’Economia i Territori, D. Miquel Company, per presentar-li noves iniciatives per dur a terme durant l’any 2020.

Un dels objectius de l’Associació és transmetre una imatge de professionalitat i donar a conèixer la trajectòria en l’ofici que hi ha darrera cada artesà però sempre des d’un punt de vista actual i adaptada als nous temps.

Els artesans també van remarcar la importància de disposar del suport del Consell Insular de Menorca per assistir a fires professionals cada cop més especialitzades fora de l’illa.

La feina coordinada entre l’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca i el Consell Insular de Menorca és necessària per poder donar més presencia a n’aquest sector, tant a nivell insular com a altres llocs, i  que alhora es generi una demanda per part residents i turistes, així com obrir nous mercats.

Compartir:
Archivo de noticias
Top