Sala de Prensa

Gran afluència de professionals a les jornades de perruqueria de Menorca

20/10/2009

El passat cap de setmana, a les instal·lacions de l’ hotel Santo Tomas, van tenir lloc unes jornades tècniques de perruqueria, per les que es va comptar amb la col·laboració del Institut d’ Innovació Empresarial de la Conselleria de Comerç, Industria i Energia del Govern Balear.

Més d’ un centenar de perruquers de Menorca i alguns de Mallorca, varen participar a les Jornades.

El dissabte capvespre, Oscar i Aitor Guinea de la firma OSCAR G. van presentar les noves tendències en talls, colors i recollits per la tardor/hivern 2009/2010.

En primer lloc van realitzar un total de set talls amb els seus corresponents colors, per després realitzar quatre recollits.

Els professionals de la nostra illa, en un ambient de amistat i cordialitat, van poder gaudir de les feines tècniques elaborades per aquests dos grans professionals del sector, descobrint les seves noves propostes per aquesta pròxima temporada.

L’ Associació va aprofitar aquest multitudinari encontre per reconèixer públicament la trajectòria professional i la dedicació al sector de la perruqueria de Menorca a Rosa Pineda Pons, professional retirada que va estar acompanyada en tot moment pels seus familiars més pròxims, fills i néts, dels quals gairebé tots segueixen el passos d’ ella en el sector. Actualment ja hi ha una tercera generació en el sector de la perruqueria.

Una vegada finalitzada la demostració, els assistents van celebrar un sopar de germanor amenitzat pel conjunt musical Huracán.

A l’endemà, el diumenge, també a càrrec d’ OSCAR G. va tenir lloc una taula rodona sobre el sector de la perruqueria, les seves necessitats i com obtindre rendibilitat al negoci. Es va destacar que cada professional ha de decidir quin tipus de perruqueria desitja, calcular el preu del serveis que ofereix en funció de la qualitat dels productes que utilitza, el temps que dedica a cada client, les condiciones de les seves instal·lacions i el valor afegit que es vulguin oferir. Tot client valora molt positivament  que se li faixi un bon diagnòstic del seus cabells, i que se li informi dels productes que li apliquen. També es fonamental ser respectuós amb el desitjos del client.

La gran professionalitat d’ Oscar i Aitor Guinea, i l’ ambient de cordialitat han fet possible la celebració de tots els actes prevists.

Cal destacar la gran oportunitat que han tingut els professionals de la nostra illa de poder gaudir a Menorca de la presència de aquests professionals de gran nivell, sense tenir que desplaçar-se a la península com sòl ésser habitual.

L'Associació Professional de Perruqueria de Menorca sempre ha considerat fonamental el reciclatge professional pel que anualment organitza a Menorca varies accions formatives que permetin als nostres professionals conèixer les noves tendències, productes i tècniques.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top