Sala de Prensa

Cap de setmana de la perruqueria de Menorca

15/09/2009

L'Associació Professional de Perruqueria de Menorca, integrada en la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca, PIME Menorca,  organitzarà els propers dies 17 i 18 d’octubre una sèrie d’actes sota el nom de “Cap de setmana de la perruqueria de Menorca”.

L'esdeveniment que tindrà lloc a l’hotel Santo Tomás contarà amb la col·laboració especial de la firma comercial OSCAR G.

El Cap de Setmana de la Perruqueria de Menorca va dirigit a tots els professionals del sector, estiguin o no associats. Inclòs es convidarà a professionals de les  illes veïnes de Mallorca i Eivissa.

Es tracta de l’organització d’unes Jornades que permetin d’una banda conèixer, sense necessitat de desplaçar-se fora, les actuals i noves tendències de perruqueria i per altra promoguin el contacte i intercanvi, sempre enriquidor, entre els diversos professionals vinculats a aquest sector.

El programa del cap de setmana previst serà aproximadament el següent:

Dissabte 17/10/2009
A partir de les 18 hores: Arribada a l’hotel dels participants.
19h.00’: Desfilada i/o demostració de noves tendències de perruqueria de la mà de Oscar Guinea de la firma OSCAR G.. Obert el públic.
21h.30’: Sopar de germanor en el bufet especial cap de setmana de l’hotel. A continuació actuació musical.

Diumenge 18/10/2009
12h.30’: Taula rodona Sobre els utensilis de gestió dels salons de perruqueria i com aconseguir rendibilitat en els negocis. A càrrec de Oscar G.

Les persones allotjades a l’hotel podran gaudir durant tot el dia del circuit termal en el wellness de l’hotel.

Cal recordar que Oscar Guinea, director general d’ OSCAR G, és un perruquer de prestigi mundial, amb multitud de reconeixements.

Aquesta és una oportunitat única perquè els perruquers de la nostra illa gaudeixin de la seva presència a Menorca, contemplin els seus treballs i tècniques i participin a una taula rodona on explicarà experiències personals en la gestió del negoci de perruqueria.

Les persones interessades poden realitzar la reserva de plaça a les oficines de l’ Associació a Maó o Ciutadella.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top