Sala de Prensa

Nou curs de tricologia pel sector de perruquers de Menorca

05/05/2009

El passat mes d’abril ja va tenir lloc a Maó un primer curs de Tricologia impartit per la firma comercial EUGÈNE PERMA PARIS.

El temari exposat va ser tan interessant que els assistents han sol·licitat un nou curs que es celebrarà els propers dies 19 i 20 de maig a Ciutadella en horari de 10:00 a 13:30 i de 15:30 a 18:30 hores.

Aquest segon curs va dirigit a tots els professionals del sector, hagin participat o no al primer curs celebrat a Maó.

La Tricologia és la ciència que estudia al cabell i que reuneix al conjunt de tècniques i tractaments que milloren la salut del cuir cabellut i del cabell. El cap en la seva totalitat és una zona expressiva del nostre cos i està sotmès a una constant tensió i intoxicació. Aquestes agressions aconsegueixen alterar el sistema de irrigació nerviosa i vascular superficial del cap, causant-li pertorbacions com envelliment  i empobriment prematur de la pell i del cabell. Les tècniques de la Tricologia s’aplicaran a tots aquells casos que necessitin compensar les necessitats del cabell.

Les persones desplaçades a Menorca per dirigir el primer curs i que també seràn les encarregades del segon varen ésser el Sr. Copernico García, responsable nacional de l’equip Essentiel i la Sra. Maritin Nacher, perruquera i màster en imatge personal.

En el primer curs es va creure oportú que abans d’entrar a tractar el tema principal, la tricologia, la Sra. Nacher fes un anàlisi de l’actual situació econòmica que vivim, oferint unes pautes per que els perruquers no es deixin endur pel mal moment que se està travessant . La bona ACTITUD que compren la valentia, la perseverança, i el saber escoltar al client formen part del compromís a que han de estar disposats els perruquers per tirar endavant els negocis, oferint més qualitat al mateix preu.

Desprès el Sr. Garcia va informar dels avanços en l’estudi del cabell i les seves patologies. Mitjançant d’una micro-càmara van poder analitzar el cabell i cuir capil·lar d’alguns assistents al curs així com gaudir del material audiovisual aportat pels professors.

Molt interessants varen resultar les explicacions relatives a l’influència de la falta d’algunes vitamines en les afeccions dels cabells, i la part dedicada a conèixer els components que es fan servir en els productes de perruqueria.

Una bona ACTITUD és estar ben preparat professionalment però no només tenint una bona tècnica i estant al corrent de les darreres tendències sinó també és necessari aprofundir en l’estudi de la matèria prima que s’empra.

La preparació professional és l’objectiu principal dels cursos organitzat per l’Associació.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top