Sala de Prensa

El Centre Artesanal de Menorca arriba a la final dels Premis Nacionals d’Artesania

11/10/2017 Santi Capó, membre de la Junta Directiva d'ARTEME, assistí al lliurament de premis, juntament amb el Conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company.

El Centre Artesanal de Menorca ha arribat a la final dels Premis Nacionals d’Artesania 2016, que van ser lliurats  dia 10 d’octubre al Miristeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, en la categoria Premi Promociona per entitats públiques.

ARTEME va participar en la creació del Centre Artesanal de Menorca, i des de llavors col·labora activament en les iniciatives que porta a terme aquesta entitat.

Per lo que es va convidar a participar a l’acte d’entrega de premis a ARTEME. Santi Capó hi assistir com a representat de la Junta Directiva d’Associació,  juntament amb el Conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, i amb el responsable de la gestió del Centre Artesanal de Menorca, Quim Salort.

Els Premis Nacionals d’Artesania són convocats anualment pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través de l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i la seva càtedra Fundesarte. El seu objectiu és reconèixer les trajectòria i actuacions més destacades en el camp de l’artesania contemporània.  D’aquesta manera, busca contribuir al desenvolupament i la competitivitat de les pimes del sector artesà, així com incentivar-hi la innovació, el disseny i la seva capacitat d’adaptació al mercat.

Finalment el prestigiós premi en la categoria que concursava el Centre Artesanal de Menorca va ser concedit el Centro Galego da Artesania.

Compartir:
Archivo de noticias
Top