Sala de Prensa

Segona edició de la guia artesans d’ofici de Menorca en format Online i Offline

03/11/2016

ARTEME ha actualitzat la guia d’artesans de Menorca, realitzant una segona edició, per seguir incrementant la promoció dels artesans d'ofici de Menorca, i el seu posicionament en el mercat, aquesta acció està en marcada dins el conveni de col·laboració amb el Consell Insular de Menorca de 2016.

L'objectiu principal d'aquesta acció promocional és posar en valor l'artesania de Menorca, i donar a conèixer els artesans d'ofici a residents, visitants i turistes. Sobretot el que es pretén és fer un pas més en la comercialització de l'artesania a nivell turístic. Per això, la guia s'ha editat en tres idiomes: català, espanyol i anglès.

ARTEME, amb el disseny de la guia posa en relleu el factor humà, l'artesà, que amb les seves mans fabrica, dissenya, confecciona productes i peces únics amb una tècnica que requereix d'estudi i aprenentatge. Per això, hi ha una fotografia de cada artesà i una descripció del seu treball, així com imatges de les seves obres i dades de contacte.

La guia està disponible en paper i, també amb  format digital, tipus revista on-line, per augmentar la seva difusió i arribar a un públic més ampli a través de les xarxes socials. Es disposa d'una secció específica anomenada catàleg al web corporatiu www.artesansdemenorca.org

Compartir:
Archivo de noticias
Top