Sala de Prensa

Avís per a inversors a llarg termini: Inverteix en el comerç local

10/10/2016 Nova campanya a favor del comerç local
  • ASCOME impulsa un nova campanya de sensibilització a favor del comerç local amb la que vol convèncer als consumidors que comprar als comerços de Menorca, és la millor inversió.
  • S’ha elaborat un vídeo promocional on han participat destacades personalitats del món cultural i esportiu de tota la Illa que també fan una crida al compromís amb el comerç local.

L’Associació Empresarial de Comerciants de Menorca - ASCOME ha iniciat una nova campanya de sensibilització a favor del comerç local, amb la que pretén cridar l’atenció dels menorquins per tal que facin les seves compres als establiments de proximitat. I ho fa apostant per un argument prou evident com el retorn econòmic que suposa pels propis menorquins, el fet de fer les seves compres als establiments i comerços de l’illa. “Si comprem a Menorca, invertim a Menorca i segur que recollirem els beneficis més tard o més d’hora” explica el President d’ASCOME. “El comerç local és generador de llocs de feina, de negoci al seu entorn, de vida als nuclis urbans, d’estalvi ambiental al transport de mercaderies” afirma Vicente Cajuso.

La imatge central de la campanya és en format d’avís per a inversors a llarg termini, on es fa la crida per totes aquelles persones que visquin a Menorca i l’estimin, amb edats compreses entre els 16 i els 99 anys. “S’ha volgut jugar gràficament amb la oportunitat d’inversió que representa fer les compres aquí i no en un altre lloc”. “L’exemple més clar el vivim en el nostre dia a dia quan entra la gent amb el seu currículum per demanar-nos feina. Deixant de banda que tots els comerços han de ser competitius i aspirar a la màxima qualitat en els productes i en tracte, tots som conscients que som generadors de riquesa i de oportunitats de feina per a molta gent” afegeix. La campanya es distribuirà a través dels mitjans de comunicació i també a les xarxes socials.

Per aquesta nova iniciativa d’ASCOME, s’ha comptat amb el suport del Consell Insular de Menorca amb la seva aposta pel comerç local.

Per tal de reforçar el missatge, s’ha gravat un vídeo promocional participatiu on han pres part destacades personalitats del món esportiu i cultural de Menorca. L’entrenador de l’Avarca Menorca, Bep Llorens, el President del Club Nàutic de Fornells, Joan Camps, el jugador del Bàsquet Menorca (ara Made in Menorca) Pitu Jimenez, el baríton Lluís Sintes, el premiat jugador d’escacs Paco Vallejo o l’editor de la revista Ull de Sol, Miquel Àngel Marquès son els sis protagonistes que han contribuït amb la seva presència a fer costat al comerç local.

Compartir:
Archivo de noticias
Top