Sala de Prensa

Tercera edició de la guia artesans d’ofici de Menorca

03/11/2017 Vint-i-quatre artesans participen en aquesta guia artesans d’oficis de Menorca reeditada per ARTEME.

ARTEME ha actualitzat la guia d’artesans de Menorca, disposant així de la tercera edició, per seguir incrementant la promoció dels artesans d'ofici de Menorca, i el seu posicionament en el mercat, aquesta acció està emmarcada dins el conveni de col·laboració amb el Consell Insular de Menorca de 2017.

La nova edició compta amb quatre nous artesans, un total de vint-i-quatre artesans d’ofici participen d’aquest projecte, i fan feina conjuntament amb ARTEME per realitzar una promoció diferenciada i de qualitat.

Una gran varietat d’oficis conformen ARTEME, com el de ferrer, arader, sabater, joier, embotidor, pintor, seri grafista, licorer, guarnicioner, confecció de tèxtil i accessoris, escultor, entre d’altres disciplines artístiques.

L'objectiu principal d'aquesta acció promocional és posar en valor l'artesania de Menorca, i donar a conèixer els artesans d'ofici a residents, visitants i turistes. Sobretot el que es pretén és seguir fent passes cap a la comercialització de l'artesania a nivell turístic. Per això, la guia s’edita en tres idiomes: català, espanyol i anglès.

ARTEME posa en relleu el factor humà, l'artesà, que amb les seves mans fabrica, dissenya, confecciona productes i peces úniques amb una tècnica que requereix d'estudi i aprenentatge.

La guia està disponible en paper i, també amb  format digital, tipus revista on-line, per augmentar la seva difusió i arribar a un públic més ampli a través de les xarxes socials. Es disposa d'una secció específica anomenada catàleg al web corporatiu on podrà consulta la Guía Artesans d’Ofici de Menorca.

Compartir:
Archivo de noticias
Top