Sala de Prensa

Curs sobre noves tendències en recollits

13/09/2007

L’ Associació Professional de Perruqueria de Menorca ha organitzat pels pròxims dies 23 i 24 d’aquest mes de setembre un Curs sobre noves tendències en Recollits.

Aquest curs gratuït tindrà lloc en horari de mati i tarda, de 9h. a 14h. i de 16h. a 19h., als locals de l’ Associació a Maó (c/ Curniola, 17 POIMA).

El curs serà impartit per dos professionals desplaçats expressament des d’ Itàlia, Anna Ricciardello i Antonio Cristaldi.

El sector de perruqueria, igual que la moda amb la qual esta íntimament relacionada, és un sector de canvis de tendències constants. Es per això que des de l’ Associació s’organitzen diversos cursos com aquest, per formar i reciclar els professionals del sector en la matèria. D’aquesta manera les empreses associades tenen la possibilitat de conèixer de primera mà, i sense la necessitat de desplaçar-se fora de l’illa i haver d’afrontar despeses elevades, les darreres tendències i les evolucions d’aquest sector tan canviant.

En aquesta ocasió la temàtica triada son els recollits i es realitzaran diferents presentacions teòriques – pràctiques.

En aquest curs que durarà 16 hores cada l’alumne ha d’aportar el seu propi material habitual per fer recollits: raspalls, pintes, gomes, ganxos, clips, tovalloles, vaporitzador, eixugador, laca, etc.; a més de dur la seva pròpia model, o maniquí si no es pot disposar d’aquesta, en horari de tarda els dos dies per poder treballar millor i de forma individualitzada la part pràctica de les presentacions.

Les places son limitades pel que en cas d’estar interessats s’ha de fer la reserva de plaça l’ abans possible.

Compartir:
Etiquetas
Archivo de noticias
Top