Sala de Prensa

Exposició Joia de Menorca a Es Mercadal

12/07/2018 De dia 12 de juliol fins dia 31 d’agost cinc joiers artesans de Menorca exposaran i vendran les seves noves col·leccions al Centre Artesanal de Menorca

 

 

Els artesans podem celebrar que la nostra activitat ressorgeix i que torna a tenir l’acceptació majoritària del públic.

La societat actual torna a demandar el producte artesà, que es distingeix per ell mateix per la seva originalitat i qualitat.

L’actual joieria menorquina, com hereva dels antics tallers de plateria no es aliena a aquests canvis socioculturals.   Per lo que a través de  Joia de Menorca presentem, una acurada mostra de joiers menorquins compromesos amb el seu antic ofici però amb una actitud innovadora que ajuda a projectar decididament la nostra illa al món.

Mostra d'això és l'exposició que tindrà lloc del 13 de juliol a 31 d'agost al Centre Artesanal de Menorca. On cinc joiers integrats a ARTEME donaran a conèixer les seves noves col·leccions:

A la botiga del Centre Artesanal es podran adquirir les peces al instant dels joiers que exposen baix la marca Joia de Menorca.

La inauguració de l'exposició Joia de Menorca tindrà lloc dia 12 de juliol a les 20 hores, i estarà oberta al públic en general.

Aquesta acció està organitzada per ARTEME, i compta amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment de Turisme de Menorca, l'Ajuntament des Mercadal i PIME Menorca per dur-se a terme.

MÁS INFORMACIÓN
Compartir:
Archivo de noticias
Top